Vahva yrittäjä - osaamisilla ja voimavaroilla tulosta mikroyrityksiin (TÄYD KOUL)

5 op, Lukuvuosi 2021-2022, 930551
Vahva yrittäjä osaa johtaa paitsi liiketoimintaa, myös hyvinvointiaan muuttuvassa maailmassa. Tervetuloa vahvistumaan yrittäjänä!
Ilmoittautuminen avoinna
Ilmoittautuminen päättyy .

Verkko-opinnot

345€ + alv. 24%

Tällä kurssilla opit tunnistamaan liiketoimintaosaamisen yhteyden yrityksen tuottavuuteen ja kannattavuuteen. Lisäksi opit ennakoimaan liiketoimintaympäristösi muutoksia. Kurssilla tunnistetaan arvojen merkitys johtamisessa ja yrityksen tavoitteissa sekä opitaan johtamaan osaamisia. Kattavasta Yrittämisestä virtaa! -paketista saat eväitä työkyvyn ja työhyvinvoinnin parantamiseen.

Kurssi koostuu neljästä osiosta:

1. Arvot ja tavoitteet mikroyrityksissä
  2. Tulevaisuuden johtaminen: ennakointitaidot ja muutosvalmius, megatrendit ja yritysvastuu.
  3. Osaamisen johtaminen: työn imu ja motivaatio, tiedolla johtaminen ja osaamiskartoitukset.
  4. Yrittämisestä virtaa! Yrittäjän ammatin vaikutukset ja vaatimukset työkyvylle ja palautumiselle, työhyvinvoinnin kehittämissuunnitelma.

Lukuvuosi 2021-2022

Kauppa, hallinto ja oikeustieteet