Valoilmaisu ja tapahtumat (TÄYD KOUL)

10 op, Lukuvuosi 2021-2022, 930102
Opinnot sopivat kaikille, jotka tarvitsevat työssään valaistussuunnittelun perustietoa tai haluavat laajentaa, syventää ja päivittää osaamistaan.

Monimuoto-opinnot

Koulutus on osallistujalle maksuton

Tämä koulutus on osa kokonaisuutta:

Opintojaksolla perehdytään valotaiteen ja tapahtumavalaistuksen suunnittelun peruskäsitteisiin, periaatteisiin ja teoriaan. Opintojaksolla laaditaan ryhmätyönä väliaikaisen valotaideteoksen suunnitelma ja toteutetaan se kaupunkiympäristöön. Luovaa valonkäyttöä harjoitellaan työpajatyöskentelyssä. Opintojaksolla tutustutaan valotaiteessa ja tapahtumavalaistuksessa käytettäviin valaisin- ja valonohjausratkaisuihin ja mediateknologiaan. Opiskelija pitää oppimispäiväkirjaa omasta oppimis- ja suunnitteluprosessistaan kooten portfolion opintojakson tuloksista.

Lukuvuosi 2021-2022

Tekniikan alat