Mikroyrittäjyyden verkkokoulutus

Yrittäjä - tiedä, mitä teet ja tee se! Nämä verkkokurssit on tarkoitettu yrittäjille sekä yrittäjyydestä ja johtamisesta kiinnostuneille. Kurssit on luotu vahvistamaan yrittäjien osaamista muuttuvassa markkinaympäristössä. Tarjolla on avoimen yliopiston opintoja sekä yksittäisiä täsmäkursseja erilaisiin johtamisen haasteisiin ja uudistumiseen. Uutuutena pian myös puoli päivää kestävät mikrokurssit! Voit myös tutustua sisältöihimme vapaasti podcastiemme avulla. Valitse sinulle sopivimmat sisällöt!
Yrittäjä - tiedä mitä teet ja tee se

Koulutusta menestyvään yritystoimintaan - ilmoittaudu nyt!

Yrittäjä – opiskele missä ja milloin vain!

Haluatko vahvistaa omaa liiketoimintaosaamistasi ja parantaa yrityksesi tulosta? Kaipaatko ajantasaista tietoa yrittäjyydestä Suomessa? Vahva kokemus ja yrittäjäosaaminen yhdistyvät tutkittuun tietoon kiinnostavilla ja hyödyllisillä mikroyrittäjyyden verkkokursseilla.

Mikroyrittäjyyden joustavilla verkkokursseilla ratkotaan yrittäjyydessä eteen tulevia haasteita käytännöllisissä harjoitustöissä. Kurssimateriaali on koottu videoluennoista, podcasteista ja kiinnostavista tekstiartikkeleista.

 

Kokemuksia mikroyrittäjyyden verkkokursseista

"Kurssi oli kattava ja sai minut pohtimaan omaa tilannettani sekä yrittäjänä että ihmisenä. Kurssi täytti odotukseni!" 

Vahva yrittäjä -kurssi

"Kurssin sisältö oli erinomaisesti suunniteltu. Parasta antia oli se, että pienet viestintäresurssit pitää osata priorisoida ja kohdentaa hyvin. Saamani palautteen myötä opin paljon. Videon tekokin onnistuu, kun vain ryhtyy hommiin. Kurssi oli tehokas, tiivis ja se piti suorittaa lyhyessä ajassa ja juuri siksi hyvä. Kouluttajat olivat alansa ammattilaisia ja sen huomasi koko kurssin ajan. Harvoin olen ollut näin tasokkaalla kurssilla! " 

Digimyynti ja markkinointi mikroyrityksissä -kurssi

"Kurssissa on paljon asiaa ja ajattelemisen aihetta. Sisällöt ovat hyviä ja ihana oli kuunnella teidän kaikkien videoita."

Vahva yrittäjä -kurssi

”Kurssin aineisto oli hyvin balanssissa ja videot erittäin mielenkiintoisia. Erityisesti pidin siitä, että siellä tehtiin konkreettinen kehittämistyö.”

Etätyön johtaminen -kurssi

 

Mitä on mikroyrittäjyys?

Mikroyritys työllistää 1-10 henkilöä ja liikevaihto on alle 2 miljoonaa euroa. Kaikista suomalaisista yrityksistä mikroyrityksiä on huimat 94 prosenttia! Niissä on valtava innovaatioiden, työllistämisen ja aluetalouden kasvupotentiaali.

Tutustu MY Studion podcastiin!

MY Studio (Mikroyrittäjän Studio) avaa uusia näkökulmia yrittäjyyteen, osaamisen kehittämiseen sekä yrityksen johtamiseen. Podcasteissa kurkistetaan yritätjän arkeen ja yhteiskunnalliseen vaikuttavuuteen. Elinkeinoelämän vaikuttajien kanssa keskustelemassa ovat Kerttu Saalasti Instituutin omat tutkijat ja kouluttajat.

Podcastit ovat osa mikroyrittäjyyden verkko-opintojen oppimateriaaleja, jotka tuotetaan suomalaisten mikroyritysten kasvun ja kilpailukyvyn vahvistamiseksi.

Avoimet yliopisto-opinnot

Mikroyrittäjyyden perusopinnot tarjoaa tietoa mikroyrittäjyydestä joustavasti, uusimman tutkimustiedon pohjalta. Opinnot suoritetaan verkko-opintoina. Kursseilla saa mahdollisuuden ratkoa mikroyritysten käytännön haasteita ja kehittää oman tai case-yritysten liiketoimintaa sekä omaa osaamispääomaa. Saat ymmärryksen mikroyritysten menestyksen esteistä ja riskeistä sekä ratkaisuja menestyksen saavuttamiseen.

Voit suorittaa koko 30 op:n kokonaisuuden tai yksittäisiä kursseja haluamassasi järjestyksessä. 

Mikroyrittäjyyden opintokokonaisuus (AVOIN YO)

Mikroyrittäjyyden perusteet (AVOIN YO)

Mikroyritykset muuttuvissa toimintaympäristöissä (AVOIN YO)

Tunnista osaamisesi ja vahvuutesi - löydä oma polkusi (AVOIN YO)

Digitaalinen myynti ja markkinointi mikroyrityksissä (AVOIN YO)

Osaaminen ja tuottavuus mikroyrityksissä (AVOIN YO), syksy 2021

Mikroyritysten ketterä johtaminen (AVOIN YO)

Mikroyritysten kasvunhallinta ja verkostot (AVOIN YO)

Jäikö joku asia mietityttämään?

Autamme sinua opiskeluun ja kursseihin liittyvissä kysymyksissä. 

Ota yhteyttä:
Päivi Lohikoski, koulutuspäällikkö
paivi.lohikoski@oulu.fi
050 476 9677