Jatkuvan oppimisen teemoja

Ajankohtaisten teemojen alta löydät helposti eri aihealueisiin sopivia koulutuksia. Teemat sisältävät lyhyitä kurkistuskursseja, yksittäisiä koulutuksia ja laajempia kokonaisuuksia koottuna yhteen. Mikäli et löydä hakemaasi, ota meihin yhteyttä, niin etsitään yhdessä sinulle sopiva ratkaisu.

Uutuudet ja suosikit

Tästä löydät uutuuksia ja suosikkeja monipuolisesti eri aloilta. Koulutushakukoneen avulla löydät lisää vaihtoehtoja.

Kasva generalistiksi – opiskele tuotantotaloutta

Opintokokonaisuus on yhdistelmä teknistieteellisiä, liiketaloudellisia sekä ihmisymmärrystä kasvattavia opintoja, jotka tarjoavat työkaluja sekä monimutkaisten ilmiöiden analysointiin että luovien ja kestävien ratkaisujen löytämiseen.

Yrittäjä - tiedä, mitä teet ja tee se!

Mikroyrittäjyyden verkkokurssit on tarkoitettu yrittäjille sekä yrittäjyydestä ja johtamisesta kiinnostuneille.

Maksuttomia koulutuksia

Lukiolainen tai ammattikoululainen, mietitkö alanvalintaa? Työssä oleva, mietitkö alanvaihtoa tai lisäkoulutusta? Työelämän jo jättänyt, haluatko tietää mitä yliopistossa nyt opetetaan? Juuri sinä, haluatko tutustua johonkin alaan helposti ja ilmaiseksi?

Digitaalinen työelämä

Digitaalisen työelämän opinnot antavat sinulle konkreettisia taitoja työelämään, ymmärrät digitaalisuutta aiempaa laajemmin ja opit johtamaan työtäsi paremmin.

Johtaminen ja työyhteisöt

Kiinnostaako johtajuuden tai työyhteisöjen kehittäminen? Haluatko kehittää johtamistaitojasi? Johtamisen ja työyhteisöjen koulutukset tarjoavat uusia menetelmiä ja toimintamuotoja sekä ideoita niiden soveltamisesta johtamisen ja esimiestyön arjessa.

Kehitä ICT-taitojasi

Kursseilla saat mahdollisuuden ratkoa käytännön haasteita, kehittää itseäsi sekä parantaa omaa henkistä pääomaasi sekä osaamistasi. Koulutuksistamme kerrytät ymmärrystä isoista kokonaisuuksista ja löydät ratkaisuja menestyksen saavuttamiseen.

Kulttuuria, kieliä ja viestintää

Opi uusia kieliä, syvenny erilaisiin kulttuureihin tai kerrytä viestintätaitojasi. Monipuoliset kieliin, kulttuureihin ja viestintään liittyvät opintomme antavat mahdollisuuden luoda katsauksia kulttuureihin eri näkökulmista.

Kestävä kehitys, luonto ja ympäristö

Kiinnostaako sinua ekologia ja kiertotalous? Haluaisitko tutustua kestävän kehityksen teemoihin aina yksilön tasolta maapallon globaaleihin ilmiöihin? Kestävä kehitys ja ilmastonmuutos ovat meitä kaikkia koskettavia teemoja. Voit syventyä koulutuksissa es

Luonnontieteet

Luonnontieteellisen tiedekunnan suosittuja aloja tällä hetkellä ovat biologia, fysiikka, maantiede ja matemattiset tieteet.

Mikroyrittäjyys

Mikroyrittäjille ja siitä kiinnostuneille tarjottavien koulutusten tavoitteena on parantaa yrittäjien henkilökohtaista osaamista, mutta myös jaksamista.

Opetus- ja kasvatusala

Opetus- ja kasvatusalan opintojen keskiössä on ihmisen koko elinkaaren kattava kasvatus ja koulutus varhaiskasvatuksesta lasten ja nuorten oppimiseen ja opettamiseen ja edelleen koulutuksen suunnitteluun sekä muihin asiantuntijatehtäviin.

Psykoterapeuttikoulutus

Psykoterapia on tavoitteellista ja ammatillista toimintaa. Se on vuorovaikutuksellinen hoitomuoto, jonka tavoitteena on auttaa ihmisiä, joilla on mielenterveyden häiriöitä tai psyykkisiä ja vuorovaikutuksellisia ongelmia, jotka ilmenevät ihmisen psyykessä

Sosiaali- ja terveysala

Tarjonnastamme löydät seminaareja sekä eripituisia ja -laajuisia koulutusohjelmia, joissa hyödynnämme ajantasaista tutkimustietoa ja käytännön työelämässä syntynyttä osaamista.

Tekniikan alat

Tekniikan ala tarvitsee jatkuvasti uutta osaamista ja uusia tekijöitä. Oulun yliopistosta löydät laadukasta, viimeisimpään tutkimukseen nojaavaa ammatillista kehittämisen tukea.

Uralla eteenpäin

Etsitpä sitten uusia urapolkuja, osaamista erilaisiin työelämän tarpeisiin kuin keinoja ponnistaa sille ensimmäiselle urallesi, löydät näistä kiinnostavia koulutuksia urasi eri vaiheisiin.

Yrittäjyys ja liiketoiminnan kehittäminen

Nämä koulutukset tarjoavat tietoa yrittäjille joustavasti, uusimman tutkimustiedon pohjalta. Koulutuksemme tarjoavat sinulle tilaisuuden ratkoa yrittäjyyteen liittyviä käytännön haasteita, kehittää liiketoimintaa sekä parantaa omaa henkistä pääomaasi.