Arctic AI Days: Tekoälyosaamista pohjoisesta

Tiedätkö mihin Oulun yliopiston tekoälyosaajat työllistyvät? Entä sitä, että yliopistostamme on lähtöisin yli 10 tekoälyyn pohjautuvaa spin-off yritystä? Tiesitkö, että ICT:n lisäksi hyödynnämme tekoälyä miltei jokaisen tiedekuntamme tutkimuksessa?

Mikäli olet kiinnostunut tekoälytutkimuksesta tai tekoälyn sovellettavuudesta teollisuuteen, tule kuuntelemaan ja jaa oma osaamisesi kanssamme!

Tapahtuman tiedot

Lasaretti, Kasarmintie 13b

Lisää tapahtuma kalenteriin

Tapahtumassa kuullaan puheenvuoroja niin tutkimuksen kuin teollisuuden edustajilta sekä Oulun yliopiston alumneilta.

Yrityksille: Voit varata yrityksellesi ilmaisen esittelytilan, jossa voit esitellä yrityksen toimintaa tutkijoille ja opiskelijoille.

Tutkijoille: Lähetä posteri tai demo tapahtumaan.

Opiskelijoille: Tapahtumasta on mahdollisuus saada opintopisteitä!

Varaa esittelytila yrityksellesi, lähetä tarkempi kuvaus posteristasi/demostasi tai ilmoittaudu mukaan opiskelijana 15. toukokuuta 2022 mennessä. Tarkemmat tiedot englanninkieliseltä tapahtumasivulta.

Viimeksi päivitetty: 1.2.2022