Oulun korkeakoulupäivä

Tervetuloa Oulun korkeakoulupäivään Ouluhalliin keskiviikkona 3.11.2021! Oulun yliopisto järjestää tapahtuman yhdessä Oulun ammattikorkeakoulun kanssa.

Tapahtuman tiedot

Aika

-

Paikka

Ouluhalli, Ouluhallintie 20, Oulu

Lisää tapahtuma kalenteriin

Saapuminen tapahtumaan ja info

Tapahtumaan on kaksi sisäänkäyntiä Ouluhallin molemmilta puolilta, katso tapahtuma-alueen kartta alempana. Tapahtumainfo sijaitsee pääaulassa. Saat sieltä neuvojen lisäksi hakijan oppaan.

Saavutko tilausbussilla?

Ouluhallin pysäköintialue on tapahtuman käytössä, ja alueella on liikenteenohjaus. Suosittelemme linja-autoja saapumaan Ylioppilaantietä pitkin. Linja-autoille on varattu erillinen pysäköintitila. Vältäthän turhaa parkkipaikoilla liikkumista, sillä liikennettä on paljon.

Saavutko itsenäisesti?

Suosittelemme saapumaan oman auton sijaan mahdollisuuksien mukaan pyörällä tai julkisella liikenteellä. Ouluhallin vierestä kulkee Oulun joukkoliikenteen citybussi, ja lähistöllä on muita bussipysäkkejä. Katso aikataulut ja sinulle sopivin reitti tästä.

Ensiapu ja turvallisuus

Tapahtumassa on ensiapupiste. Piste sijaitsee karttaan punaisella ristillä merkityssä ensimmäisessä pukuhuoneessa sisäänkäynnin jälkeen. Kiireellisessä avuntarpeessa mene sinua lähimpänä olevalle esittelypisteelle ja pyydä apua.

Tapahtumassa on myös järjestyksenvalvonta.

Tapahtumassa on maskisuositus

Suosittelemme kaikille tapahtumaan osallistuville kasvomaskin käyttöä ja hyvästä käsihygieniasta huolehtimista. Oulun korkeakoulupäivään on tulossa yli 5000 kävijää. Tapahtuma toteutetaan voimassa olevia koronarajoituksia noudattaen.

Kenelle tapahtuma on?

Oulun korkeakoulupäivä on tarkoitettu lukioikäisille, ammattiopistossa opiskeleville sekä maisteriohjelmista kiinnostuneille. Tapahtumassa pääset tutustumaan Oulun yliopiston kaikkiin kandihakukohteisiin sekä osaan maisteriohjelmista.

Myös Oulun ammattikorkeakoulu on mukana tapahtumassa, joten saat samalla tietoa myös amk-opinnoista ja pääset tutustumaan molempien korkeakoulujen tarjontaan.

Ilmoittautuminen tapahtumaan

Ilmoittautuminen Korkeakoulupäivään päättyi 30.9. Ilmoittautuneet saavat tapahtumasta lisätietoja sähköpostilla. Mikäli haluat edelleen mukaan tapahtumaan, ota yhteyttä tapahtumajärjestäjäämme Konffaan, okkp at konffa.fi 

Opot saavat lisätietoa Oulun korkeakoulupäivästä syksyn uutiskirjeissä. Tilaa opojen uutiskirje täällä

Esittelyständit, lavat, ruokailualue ja opoalue Ouluhallin kentällä

Hakukohteiden ständeillä pääset keskustelemaan Oulun yliopiston opiskelijoiden ja henkilökunnan kanssa. Avoimen väylistä kuulet lisää myös avoimen yliopiston ständillä.  

Kentällä on kaksi lavaa, joilla opiskelijat ja opettajat esittelevät alojansa. Lyhyet puheenvuorot toistuvat päivän aikana kaksi kertaa. Katso molempien lavojen ohjelma allaolevasta haitarista.  

Oulun ammattikorkeakoululla on samalla kentällä ständit ja lava, joilla ohjelmat esittäytyvät.  

Ruokailu

Kentällä on ruokailualue lounaan etukäteen varanneille. Paikkoja on rajallisesti, joten vapautathan tilaa muille syötyäsi. Kenttäaluetta voi käyttää myös omien eväiden syöntiin. Kentällä on myös kioski, josta voi osta pientä syötävää ja juotavaa.

Opoille on varattu oma alue kahvittelua ja tapaamisia varten. Jaossa on molempien korkeakoulujen hakijan oppaita. Kouluyhteistyön tiimimme päivystää alueella koko tapahtuman ajan.  

Opiskelijaelämää Oulussa -esityksiä liikuntahallissa 

Kerromme kolmen vartin esityksissä, millaista on opiskella ja elää arkea Oulussa yliopisto- tai ammattikorkeakouluopiskelijana. Esitykset toistuvat päivän aikana kolme kertaa.  

Liikuntahallissa myös Oulun kaupunki toivottaa kävijät tervetulleeksi opiskelijan Ouluun.  

Liikuntahallin katsomoon siirrytään Ouluhallin aulassa olevasta portaikosta.  

Liikuntahallin ohjelma
  • 9.00–9.15 Oulun kaupunki 
  • 9.15–10.00 Oulun yliopisto  - #UniOulu Show 
  • 10.00–10.15 Oulun kaupunki 
  • 10.15–11.00 Oulun ammattikorkeakoulu 
  • 11.15–12.00 Oulun yliopisto - #UniOulu Show
  • 12.15–13.00 Oulun ammattikorkeakoulu 
  • 13.15–14.00 Oulun yliopisto - #UniOulu Show
  • 14.15–15.00 Oulun ammattikorkeakoulu 

 

Oulun korkeakoulupäivän tapahtuma-alue Ouluhallissa.

Oulun yliopiston esittelyständit kartalla:

1. Info, avoimen väylä, kieli- ja viestintäkoulutus

2. Humanistiset tieteet

3. Kasvatusalat ja psykologia

4. Kauppatieteet

5. Luonnontieteet

6. Lääketieteet sekä terveys- ja hyvinvointialat

7. Tekniikan alat ja arkkitehtuuri, Formula Student Oulu

8. Tietojenkäsittely ja tietoliikenne (ICT-alat)

9. International Master's programmes

Viimeksi päivitetty: 25.10.2021