Kauppatieteiden tohtoriohjelma

Oulun yliopiston kauppatieteiden tohtorin tutkinto-ohjelma on osa Oulun yliopiston tutkijakoulun ihmistieteiden tohtoriohjelmaa. Meillä voit erikoistua seuraaviin erikoistumisaloihin: johtaminen, kansainvälinen liiketoiminta, laskentatoimi, markkinointi, rahoitus ja taloustiede.

Väitöskirjat ja väitökset

Tohtorin tutkinto-ohjelma huipentuu väitöstilaisuuteen, jossa väitöskirja tarkastetaan.  Tutustu väitöskirjoihimme Oulun yliopiston julkaisuarkistossa.

Ohjeita väitöstutkijalle ja ohjaajalle

Katso lisätietoa tohtoriopintojen suorittamisesta, tutkintovaatimuksista, ohjauksesta ja väitöskirjan valmistumisesta alla olevista linkeistä. Tutustu huolellisesti ohjeisiin ennen tohtorikoulutukseen hakemista.

Hakeminen

Oletko kiinnostunut tohtorin tutkinnosta? Väitöstutkijana saat meiltä hyvät eväät niin korkealaatuisen kansainvälisen tason tutkimuksen tekemiseen kuin myös haastaviin tehtäviin akateemisen maailman ulkopuolella.

Tutkijakouluun on vuosittain kaksi hakuaikaa:

  • Haku 1:   1.1.–30.4.
  • Haku 2:   1.7.-31.10.

Tutustu huolellisesti tutkijakoulun Hakijalle-sivustoon, johon on koottu tietoa Oulun yliopiston tohtorikoulutuksesta ja hakuprosessista. 

Tutustu tutkijakouluun

Oulun yliopiston kauppakorkeakoulun tohtorikoulutusohjelma toimii Oulun yliopiston tutkijakoulun yhteydessä osana ihmistieteiden tohtoriohjelmaa. Tutkijakoulun päätehtävä on edistää korkeatasoista tohtorikoulutusta Oulun yliopistossa.

Yhteystiedot

Jaakko Simonen, Associate Professor

Kauppakorkeakoulun tohtoriohjelman vastuuhenkilö
jaakko.simonen at oulu.fi, +358 294 482 938

Anniina Rantakari, tutkijatohtori

Kauppakorkeakoulun tohtoriohjelman koordinaattori
anniina.rantakari at oulu.fi

Kauppatieteellistä tohtorin tutkinto-ohjelmaa koskevissa kysymyksissä, ota yhteys ohjelmakoordinaattoriin.