Tervetuloa töihin Oulun yliopistoon

Haluatko tehdä työtä, jolla on merkitystä paitsi sinulle itsellesi myös ympäröivälle yhteiskunnalle, sekä paikallisesti että globaalisti? Tervetuloa tekemään kanssamme tiedettä ja tuloksia arktisella asenteella!

Kansainvälinen ja monitieteellinen työympäristömme tarjoaa monipuolisia ja mielenkiintoisia uramahdollisuuksia niin opetus- ja tutkimushenkilöstölle kuin tukitoiminnoissa työskenteleville henkilöille. Tiivis ja toimiva yhteisö kahdella kompaktilla kampuksella mahdollistaa puolestaan rikkaan vuorovaikutuksen ja uusien näkökulmien ja ideoiden löytämisen.

Oulun yliopistossa meillä on

100 kansallisuutta

Henkilöstöä 3700

160-175 lumipäivää vuodessa

Tule meille töihin

Oulun yliopisto haluaa olla tunnettu osaavista ja motivoituneista työntekijöistään, jotka pystyvät erinomaiseen suorituskykyyn, työn laatuun ja vaikuttavuuteen.  Johtamisen ja esimiestyön keinoin varmistetaan, että henkilöstöllä on parhaat mahdolliset työskentelyolosuhteet ja kehittymismahdollisuudet. Henkilöstö voi hyvin ja osallistuu aktiivisesti oman työnsä ja työyhteisönsä kehittämiseen yhteen hiileen puhaltaen.

Oulun yliopistolla on vuodesta 2014 lähtien ollut Euroopan komission myöntämä HR Excellence in Research -laatuleima (linkki avautuu englanninkielisille sivuille). Laatuleiman myötä Oulun yliopisto on organisaationa sitoutunut kehittämään tutkijoiden työympäristöä ja tutkijanuraa komission hyvien henkilöstökäytänteiden kriteeristön mukaisesti.